Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mučnine
3.10.2007 13:24:54   
maja
Ja sam u 18 tjednu trudnoće i još imam mučnine, a rekli su da će proći do 14 tjadna! Kako da to riješim, već se i beba počela micati , a ja još uvijek ujutro povraćam?!
Neposredna veza do poruke: 1
3.10.2007 13:39:04   
mirna
Imam prijateljicu koja je povraćala cijelu trudnoču. Nadam se da ne bude isto kod tebe..
Si možda probala s đumbirom? Keksići i čaj od đumbira navodno ublažavaju mučnine, takodje čaj od metvice..meni je pomogla jedino orbit žvakaća.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
3.10.2007 14:12:33   
maja
A pokušat ću, hvala, samo da me prođe!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
17.10.2007 22:45:23   
dsalek
imaš neke narukvice protiv mućnina
nisam ju probala jer ih nisam imala

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
19.10.2007 11:29:00   
klarinet
Draga moja ja sam povračala i imala mučnine cijelu trudnoću i ništa mi nije pomoglo!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
31.10.2007 16:07:23   
marta
izdrži još malo...
ja sam prije tjedan dana zadnji put povraćala(sada sam u 23. tjednu). Ovo mi je druga trudnoća, a potpuno isto mi je bilo u prvoj.
možda se i tebi uskoro smiri.
drži se!!!!

(Odgovor članu klarinet)
Neposredna veza do poruke: 6
9.1.2008 21:19:18   
maja
Evo samo da se javim, sada sam u 32 tjednu trudnoće i još uvijek imam mučnine, danas je bilo koma! Baš utješno!

(Odgovor članu marta)
Neposredna veza do poruke: 7
16.1.2008 19:21:17   
bejbi
eto ja sam trudna 17 tjedana i povraćala sam gotovo svaki dan i ujutro popodne i navecer i to do iscrpljenosti.prosli tjedan zavrsila sam u bolnici na infuziji i od tada papam ko luda nema vise mucnina..nadam se da ce tako i ostati

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
18.1.2008 13:21:00   
ZVRK
mojoj kunjadi je pomogla gazirana voda tj.radenska                           

odgovor članu maji

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti. IPAK,vrijedi se potruditi! ZVRK

(Odgovor članu bejbi)
Neposredna veza do poruke: 9
19.1.2008 11:26:12   
Marek
Meni je pomagalo malo coca cole (znam da nije zdravo ali to mi je bio jedini lijek)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
17.9.2008 22:06:28   
bia_ri
Ja sam u 11. tjednu i nemam mučnine, super se osjećam......

(Odgovor članu Marek)
Neposredna veza do poruke: 11
19.9.2008 9:55:37   
uciteljica
Bia_ri neka tako i ostane.
Mene su ulovile početkom drugog mjeseca trudnoće i bilo je dana kad sam mislia da ću želudac ispovraćati. Užas. Uopće nisam dobro podnijela taj prvi dio trudnoće. Svi su mi govorili kako treba uživati u trudnoći od početka, a ja sam si mislila kako ću uživst kad se ne mičem s wc-a, hahaha. Srećom sve tegobe sunestale negdje u  4. mjesecu tako da danas zaista i uživam.

Štrudlica, 24.1.2009.

(Odgovor članu bia_ri)
Neposredna veza do poruke: 12
19.9.2008 11:34:57   
Ruža
Ha,ha,ha Majica pa ja mislila da si nam opet trudna, dok nisam datum vidjela.

Mučnine???  Što je to?  Mene svi simptomi osim trbuha zaobišli u širokom luku...

Dobrodošla IVA PIVA!!!

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 13
19.9.2008 11:53:59   
troubled
IZVORNA PORUKA: Ruža

Mučnine???  Što je to?  Mene svi simptomi osim trbuha zaobišli u širokom luku...

i prvi put i sad

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
19.9.2008 12:21:43   
sanjarica
moja 1 tr.se razlikuje potpuno od ove 2.sad neprestano imam mucnine,ne povracam a imam osjecaj da bi mi bilo bolje da mogu..samo me pravo muci,cak imam i zgaravicu,a tek sam 5 sedmica...ludim,kao glista se vucem po kuci i non stop zalim,muka mi je muka mi je..a muz mislim da ludi.hm.umjesto da me tjesi.grrr.

Dobro je kad u zivotu za nesto se boris,rukama stvoris.Dobro je kad u zivotu,nekoga volis neko te voli..Dobro je kad u zivotu nekoga slutis,neko te sluti,ali je najbolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 15
1.10.2008 18:08:28   
scarlet

IZVORNA PORUKA: sanjarica

moja 1 tr.se razlikuje potpuno od ove 2.sad neprestano imam mucnine,ne povracam a imam osjecaj da bi mi bilo bolje da mogu..samo me pravo muci,cak imam i zgaravicu,a tek sam 5 sedmica...ludim,kao glista se vucem po kuci i non stop zalim,muka mi je muka mi je..a muz mislim da ludi.hm.umjesto da me tjesi.grrr.

I meni je isto, sad sam u 13. tjednu i još se kilavim, mučnine su stalno prisutne. svi mi govore da neće još dugo trajati a ja sam već iscrpljena

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 16
1.10.2008 18:33:22   
koka
Meni su trajale do 4.mj. I to nisu bile jutarnje, nego sam uvijek popodne i predvečer. Imala sam osiječaj da bi mogla se izrigati ko zmaj, a ono ništa zapelo u grlu

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 17
1.12.2008 21:31:16   
bia_ri
IZVORNA PORUKA: bia_ri

Ja sam u 11. tjednu i nemam mučnine, super se osjećam......
 Ja čekam curicu

(Odgovor članu bia_ri)
Neposredna veza do poruke: 18
1.12.2008 21:50:24   
nikoleta
¸Čestitam,i ja čekam curu

(Odgovor članu bia_ri)
Neposredna veza do poruke: 19
1.12.2008 22:15:17   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Ruža

Potpisujem....zato ih imam sada
iz drugih razloga...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 20
3.12.2008 12:49:47   
interstelaris
ja ulazim u 12.tjedan i imam mučnine . dogodi se ( rijetko , ali se dogodi ) da jedan dan uopće nemam ni najmanjih naznaka mučnine i budem sva sretna , mislim kako je s time gotovo , a kad ono , sutradan ..  u početku mi je trajala cijeli dan , ali sad povraćam samo navečer . više mi se ne da ! fuj .

< Poruku je uredio interstelaris -- 3.12.2008 12:51:57 >

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 21
6.12.2008 18:05:47   
bb100
ćao društvo nova sam na ovom forumu nadam se da ćemo se dug družiti  što se tiće mućnine ja sam ju imala praktićki cijelu trudnoću ali ne kao na poćetku mi je bilo grozno ma kad vidiš bebicu sve to zaboraviš

(Odgovor članu interstelaris)
Neposredna veza do poruke: 22
6.12.2008 18:15:09   
FIONA
dobro došla bb100...i ja se nadam da ne buš brzo odustala od nas!

Kaj se mučnina tiče ja sam tuu bila poseban slučaj i upravu si...kad dođe mali sve se zaboravi!!!

tako mi mlijeka u prahu (skoro) nas je troje!!!

(Odgovor članu bb100)
Neposredna veza do poruke: 23
30.12.2008 10:40:01   
sina
curke moje.možda će vam zvućati glupo,ali ja bih bila sretna da imam bilo kakav simptom,pa čak i mučnine,ovak nemam ništa kao da nisam trudna(sad sam oko 9 tj.) jedino što imam prijeteći pobaćaj,pa se moram čuvati,piti tablete,ali od sveg ostalog-ništa.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 24
30.12.2008 10:44:51   
FIONA
IZVORNA PORUKA: sina

curke moje.možda će vam zvućati glupo,ali ja bih bila sretna da imam bilo kakav simptom,pa čak i mučnine,ovak nemam ništa kao da nisam trudna(sad sam oko 9 tj.) jedino što imam prijeteći pobaćaj,pa se moram čuvati,piti tablete,ali od sveg ostalog-ništa.

sina drž se, čuvaj malog anđela i vjeruj mi, vjeruj na riječ kada ti kažem uživaj!!!! Znat ćeš uskoro da si trudna na sto načina...i menu su se smijale curke kada sam se jadala na sve i svašta pa su i one došle na moje...

Kad je tako želim ti samo dobro u trudnoći i da mi se što prije javiš sa temom kako te muče slatke trudničke brige!!!

tako mi mlijeka u prahu (skoro) nas je troje!!!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar ovulacije

Kalendar ovulacije
Utvrdite kada ćete imati sljedeću ovulaciju i povećajte šanse zatrudnjivanja.
Kalendar ovulacije

Anketa

Volite li kuhati?