Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Podrigivanje
12.6.2008 12:56:45   
maja
Imamo malih problema sa podrigivanjem, ali samo po noći! Po danu on to fino obavi poslije jela, ko mali svinjić, ali po noći uglavnom zaspi na cici, ja ga podignem da podrigne a on neće! Na boku neće biti, jer se stalno koprca, tak da ni to ne pali! Imali još kakva tehnika?

NOA - 07.03.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Podrigivanje
12.6.2008 13:04:13   
božica
ej majo ja mislim da se nemoraš brinuti za po noći-ja sam malu samo u poćetku po noći podrignula-a sada nakon cice ju vratim što brže mogu u krevetac da se naspavam.
jer meni se ona po danu ne podrigne baš svaki puta- ne i oćekujem uvijek .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
12.6.2008 13:06:59   
maja
e onda super, noćas sam čekala 10 minuta da se podrigne i ipak nije, još mi se i probudi od sad ide odmah na spavanac!

NOA - 07.03.2008.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
12.6.2008 23:42:15   
DEA
nemoj ga dizat noću ako ne traži-moj noa noću samo pociki i nastavi spavati,blaženo dite,da kucnem da ne ureknem,dok danju nekad treba podrignut,a nekad ne-sve vidim po ponašanju.kad se uzvrpolji nakon dojenja dignem ga , anekad zaspi papeći,pa se naknadno uzvrti jer ga to probudi,...ispisala sam ti bila dužu poruku,no negdje se izbrisala pa sad pišem kraću verziju.....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2008 12:07:33   
mirna
I ja sam ga stavila jednostavno u krevet kada sam postala sigurnija. jedino sam pazila da ga stavim na bok. Uvijek se je onda sam prevalio opet na leđa..

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 5
24.8.2008 14:08:18   
alea
i ja sam imala problem s podrigivanjem, tj. moja Lucija.  po danu to ide bez problema ali po noći šteka. ako ju dignem da se podrigne samo se probudi i opet ju mogam dugo uspavljivati. pošto je ona prilično nemirna, morali smo joj kupiti valjak za podlaganje s obje strane tak da se ne može skoprcati na leđa i cijelo vrijeme je na boku pa nema brige. sad je više niti ne budim po noći da se podrigne jer mi uvijek zaspi na cici.

Lucija 28.07.2008.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
24.8.2008 16:59:30   
njanja
jan po danu uvijek podrigne i jako puno bljuca, ali po noći zaspina cici, ništa ne podrigne i ne bljuca i vratim ga u krevetić, ali ga stavi na trbuh...jedan jedini put je bljucnuo i samo se okrenuo na drugu stranu...

JAN svojim osmijehom uljepša mi dan!

(Odgovor članu alea)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Kalendar ovulacije

Kalendar ovulacije
Utvrdite kada ćete imati sljedeću ovulaciju i povećajte šanse zatrudnjivanja.
Kalendar ovulacije

Anketa

Vegetarijanstvo
Da li ste vegetarijanac/ka?