Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kilaža u trudnoći
21.10.2007 13:48:16   
Anoniman
imam mali problem planiram trudnoću i radi toga sam skinula dosta kilograma ali je ostalo još nešto za skinuti, napravila sam sve moguće pretrage krvi i krvna slika mi je fantastična,neželim više odgađati trudnoću radi kilaže, pa vas molim za savjet dali je rizično imati višak kilograma u trudnoći i dali se smije držati neka blaga dijeta u trudnoći.
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kilaža u trudnoći
21.10.2007 20:55:43   
mirna
Bok, dijeta se u trudnoći ne smije držati ali moraš paziti da jedeš zdravo. to znači izbjegavaj slatkiše, kolače i masnu hranu te umjesto običnih namirnica jedi integralne namirnice. Višak kilograma može biti opasan jer povećava mogućnost povišenog tlaka i šećerne bolesti u trudnoći.

Sretno!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
26.10.2007 21:43:01   
zrinska
Bokić...I ja razmišljam o trudnoći. Voljele bih skinuti pet kg. EEE...kako???Posao mi je prilično pasivan, ishrana neredovita i zbrčkana. Sve ono kako nebih smjelo...Imate recept??

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
27.10.2007 19:05:15   
duba
Mesna djeta

(Odgovor članu zrinska)
Neposredna veza do poruke: 4
21.5.2008 15:36:20   
Anoniman
hej.evo ja sam nova.puno prije nego sam ostala trudna dovela sam se u red,(kako kažu)skinula kile i učvrstila tijelo.izbacila prženo,jela više puta na dan i pretežno kuhano al uz sve to moraš vježbati barem 2 puta tijedno aktivno.nađi nešto što ti paše,djete izbjegavaj pogotovo mesnu isprobano kod puno žena da postanu kad su na njoj čangrizave i živčane,a krvna slika 100 posto katastrofa.

(Odgovor članu zrinska)
  Neposredna veza do poruke: 5
21.5.2008 17:51:25   
lisa
e bokić , i ja sam ti relativno friška šta se tiče dopisivanaj sa ljudima , evo  i ja isto planiram trudnoću već 1 i pol pa ništa , u vezi sam 4 godine i ne pazim se , a kaj se tiče kilaža ja nisam nikad imala problema, jel sam dosta visoka, a baš dijetu kad čovjek planira trudnoću nebi preporučila....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
6.6.2008 20:37:47   
alea
normalno je da se u trudnoći zdebljaš i to najmanje 12 kilograma u prosjeku, ali da prije trudnoće ideš na dijetu baš i nije pametno, moram se složiti! ja sam, a također i mnoge druge trudnice, u prva tri mjeseca gubila na kilaži. izgubila sam najmanje 5 kila što je posve normalno zbog mučnina i povraćanja, a da ne spominjem hranu teških mirisa koja ti je nekad bila najbolja,a u trudnoći ju ne možeš podnjeti. tako da koliko ćeš se zdebljati u trudnoći ovisi samo o tome kakvu kvaltitetu hrane uzimaš. ja navijam za puno voća i jogurteka za međuobroke jer se jedino tako možeš nakon trudnoće vratiti na prijašnje stanje. 

(Odgovor članu lisa)
Neposredna veza do poruke: 7
6.6.2008 21:01:22   
Ruža
Alea meni ništa nije smetalo, niti sam povraćala niti mi je bilo muka i išla kilu gore do 5 mj. u 5 mj. +2kg. Sad sam na 27.tj. i u plusu 7 kg, u početku me to dosta bediralo, ali sad sam se opustitila. I dalje pazim da ne pretjerujem, ali ne bediram se previše. Valjda neću više od 15 natući.

(Odgovor članu alea)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

porođaj
za koju ste vrstu poroda?