Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Travari i zatrudnjivanje
19.8.2008 12:54:16   
mirna
Da li je netko zatrudnio uz pomoć ovih raznoraznih travara koji se pojavljuju u medijima?

Meni se to čini kao natezaljka...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Travari i zatrudnjivanje
19.8.2008 13:13:12   
tikica_69
Ja sam tri mjeseca pila macinu travu...uzasna je, ali za cilj nista nije tesko. Nazalost, nije pomogla. U vrijeme dok sam je pila cak jednom nisam imala ovulaciju.
MM je pio caj od g. Katurica iz Solina koji na jako dobrom glasu jer njegov caj je navodno pomogao puno ljudi. Pio ga je po naputku i uz E vitamin. Spermiogram isti.....
E sad, dal nekom pomogne, ne znam....nama nije.
Sad razmisljam o bioenergetici, a u rujnu krecem i na pilates-yogu (navodno pomaze kod opustanja, imuniteta i opceg zdravstvenog stanja).....sve za malog andjela....

I nogom u guzicu je korak naprijed.....
1 AIH(SD), 2 IVF(SD), 3 ICSI(1 Skvorc, 2 SD)
Clanica Udruge BETA
http://zalauru.blog.hr/

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2008 16:19:56   
FIONA
Ne želim se praviti pametna ali ja mislim da je ipak sve u autosugestiji i pozitivi. Mi svi živimo stresno i preubrzano, posebno kada želiš ostvariti nešto tako veliko kao osnovati obitelj. Jako često čujem i to mogu reći iz vlastitog iskustva. Kada se najmanje nadaš, kada se opustiš i prepustiš stvari se poslože. Nekada treba duže, nekada manje. Ja nisam osoba koja vjerujem svemu i svima i sigurno bi se odlučila prije za akupunkturu koju prakticira puno liječnika sa diplomom nego nekom šamanu koji u vrtu skuplja travu. Da je prirodno najbolje slažem se ali tko je dokazao kod tih čajeva tu vjerodostojnost!!! Ne znam, možda griješim...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
19.8.2008 17:10:04   
tikica_69
A tko je dokazao da je stvar u psihi??....jedini pravi dokaz je kad zatrudnis uz pomoc lijecnika i MPO ako vec ne ide prirodnim putem...ja u nista drugo ne vjerujem vise jer jos nisam cula da je netko tko se dve - tri ili vise godina bori sa neplodnoscu, opustio malo zivce i cudom ostao trudan...to su price za ohrabrenje i znak necije dobre volje zbog suosjecanja

Clanica Udruge BETA

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
19.8.2008 18:27:43   
Frany
Ja čula da se treba ići na otok Susak na godišnji i da ćeš zatrudnjeti neka netko ode i provjeri kažu da pali (nisam iz turističke zajednice Suska)

Neposredna veza do poruke: 5
19.8.2008 18:50:04   
tikica_69
Da ....i meni su rekli da bebu trebamo raditi ili kod punice ili kod svekrve...pa eto, ne pali 

Clanica Udruge BETA

(Odgovor članu Frany)
Neposredna veza do poruke: 6
19.8.2008 21:37:52   
FIONA
Mislim da me niste shvatile... ne kažem ja da se dijeca rade lako i samo uz relaksaciju. Hoću reći da prije vjerujem liječnicima i nekome tko je prošao malo veću izobrazbu po tom pitanju nego nekome tko je posušio par trava i prodao ti to pod dragocjeni čaj za plodnost. Slažem se da treba puno, puno odricanja u svim poljima ali da je uspijeh veći kada ljudi opuste psihu... ako si opterećen pati cijelo tijelo, ako si opušten uživa cijelo tijelo..ne znam ali ja to tako gledam...

Neposredna veza do poruke: 7
16.9.2008 23:23:33   
sarajka36
travari ne ne ne samo uzimanje novca na brzinu ja sam nasjela pa nemojte vi cao

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
17.9.2008 8:50:25   
Ruža
Imamo poznanike koji su godinama pokušavali dobiti bebu, koliko tuge je bilo u očima te žene i stvarno su sve probali što medicina nudi, koliko ljeta sa riječima:nećemo nikuda ove godine, opet ćemo probati umjetnu." I kad su se pomirili sa tim da neće imati djece netko im je rekao za jednog travara koje su do tad kategorično odbijali. I nakraju su ipak otišli k njemu "kao da probaju jer više ništa ne mogu izgubiti" i ops žena trudna nako 14 godina pokušavanja rodila prekrasnog dečkića. Danas su roditelji dvoje djece, curica se zalomila ( kaže ona da ni u ludilu nije sanala da bi se njoj zalomilo ) i kad vidim sjaj u njenim očima....
Uvijek sam bila protivnik svim alternativnim oblicima medicine i vjerovala isključivo lječnicima i tableti, a sad....
Znam da vrijedi pokušati sve...

Dobrodošla IVA PIVA!!!

(Odgovor članu sarajka36)
Neposredna veza do poruke: 9
17.9.2008 10:46:08   
tikica_69
Evo, ja cu vam iduci tjedan javiti da li travar pomogao MM da mu se spermiogram popravi jerbo idemo u postupak a pio je caj od jednog striceka iz Solina 

Clanica Udruge BETA

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
18.9.2008 8:14:21   
Ruža
Tikica i sa travarima i bez njih od srca želimo sreću i nadamo se skupa sa vama!
Ovaj puta tata i Marko drže fige! Kažu samo muške vrijede, a mama će slati pozitivne vibre.
Sretno draga, sretno...  

Dobrodošla IVA PIVA!!!

Neposredna veza do poruke: 11
31.10.2008 21:09:59   
darcy
I ja sam pila macinu travu i činilo mi se je da imam zbilja puno sluzi, ali nisam ostala trudna. Kad mo krenuli na pretrage pokazalo se je loš spermiogram. Gledala sam i onu emisiju o tome kakvu hranu jedemo, pa je onaj čovjek čiji su spermići bili najsporiji prvi od njih postao tata! Valjda je sve individualno, a i nama iz mjeseca u mjesec varira stanje (upala, ovulacija...) a i muževima, pa je zato dok se to poklopi možemo dugo čekati bez potpomognute.
Vjerujem da kad se ljudi opuste da sve ide lakše, ali kad bi si to mogle priuštiti, ja bih odmah otišla pasti ovce.

Neposredna veza do poruke: 12
1.11.2008 11:52:38   
Dajana
Slažem se sa Tikicom i mislim da je sve to fizičke prirode a ne psihičke. Ma tko se može opustiti nakon što godinama pokušava dobiti dijete. To više nije seks kakav bi trebao biti. A travarima ne vjerujem, neka trava bi se valjda trebala piti 30 godina da bi mogao reći da je pomogla, a i to je pitanje.

(Odgovor članu darcy)
Neposredna veza do poruke: 13
3.11.2008 22:53:15   
darcy
Imate li kakvih iskustava o ovom čaju koji se pije u kombinaciji s E vitaminima (za muškarce)?

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 14
4.11.2008 7:27:14   
tikica_69
Ja...kolicinski se spermiogram popravio, ali je morfologija ostala ista...dakle, i nismo bas nesto postigli 

Clanica Udruge BETA

(Odgovor članu darcy)
Neposredna veza do poruke: 15
4.11.2008 9:14:19   
darcy
Znači ništa od pokretljivosti i morfologije? Jer ak se radi sam o količini, možda mu ona posudica e bu dovoljna, jerbo u tom zecu ne čuči grm!

Neposredna veza do poruke: 16
5.11.2008 10:52:18   
Anoniman
dali je netko čuo dali ima šta i dali djeluje za policistične jajnike,ciste da puknu,lječenje infekcija u rodnici i na kraju lječenje neplodnosti?ima ko kakvih iskustva?

(Odgovor članu darcy)
  Neposredna veza do poruke: 17
5.11.2008 14:17:04   
maslacak
Moja prijateljica je pila neki čaj, kupila u Bihaću kod nekog travara, na vrećici je pisalo Čaj za ženske bolesti, koliko se sjećam taj čaj je sadržavao i macinu travu koja se spominje po forumuma kao pomoć za začeće, ona kaže da joj je "očistio" ciste.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
5.11.2008 16:17:12   
mrvicak
Ja sam cula za tu lozu i persun sto pijem da od tog pucaju javit cu vam poznajem 2 zene kojim su od tog popucale...

(Odgovor članu maslacak)
Neposredna veza do poruke: 19
5.11.2008 19:38:20   
Anoniman
dali je imala koja od vas iskustva sa travarom Tešićem?čula sam sve naj o njemu pa me zanima šta vi mislite?razmišljala sam ga kontaktirati pa vidit šta kaže!

(Odgovor članu mrvicak)
  Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Kalendar ovulacije

Kalendar ovulacije
Utvrdite kada ćete imati sljedeću ovulaciju i povećajte šanse zatrudnjivanja.
Kalendar ovulacije

Posljednje na forumu

Anketa

Koje ime vam je ljepše: