Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Porođajni bolovi
22.7.2008 23:11:05   
njanja
Danas mi je bila prijateljica vidjet Jana i rekla mi prekrasnu vijest da će i ona za 7 mj biti mama  Pričale smo o porodu i između ostaloga pitala me kako trudovi bole..... Kako sam ja imala one nepravilne i slabe trudove, a mene je to jakooooo bolilo, baš me zanima sa čime vi uspoređujete tu bol.... Ja sam imala dojam kao da mi je netko stavio veslo u utrobu i onda vesla.....

JAN svojim osmijehom uljepša mi dan!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Porođajni bolovi
22.7.2008 23:15:07   
mirna
Ja sam imala dojam kao da mi je netko stavio veslo u utrobu i onda vesla.....

nemoj strašiti trudnice na Ringeraji!

Jaka jaka bol u križima, osjećaj da se ti sve kosti pomičeju (što je i u biti istina), a kada rodiš, kao da kakaš loptu... sada se tome mogu smijati...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
22.7.2008 23:16:14   
tiha
IZVORNA PORUKA: mirna

Ja sam imala dojam kao da mi je netko stavio veslo u utrobu i onda vesla.....

Jaka jaka bol u križima, osjećaj da se ti sve kosti pomičeju (što je i u biti istina), a kada rodiš, kao da kakaš loptu... sada se tome mogu smijati...

cekaj cekaj mirna i tebe ceka to bar jos jednom!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
22.7.2008 23:18:38   
mirna
Drugi put je brže kažu i nadam se da ću roditi bez dripa..

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 4
22.7.2008 23:19:14   
njanja
IZVORNA PORUKA: mirna

ma ne strašim, pripremamo ih Ne, stvarno, ja sam to pitanje isto svima postavljala i dobila sam svakakve odgovore, usporedbe.....Mislim da zapravo to trudnice jakoooo zanima.....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 5
22.7.2008 23:20:32   
njanja
Ako mog 2. puta bude bilo, definitivno ću navijati za porod u vodi da nadoknadim propušteno.......

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2008 2:25:56   
Iva Piva
IZVORNA PORUKA: njanja

Ako mog 2. puta bude bilo, definitivno ću navijati za porod u vodi da nadoknadim propušteno.......

i ja, i ja .

Ne znam sa čime bi to usporedila, ali znam da sam samo izmolila hrpu oće naša i zdravo marija da što brže završi i da sam se u nekoliko trenutaka uhvatila kako razmišljam "što nisam slušala Ivanu kada mi je govorila da odem na carski, e da je barem jesam poslušala..." (žena je rodila dva puta na carski jer se bojala boli, a nagovarala me je još tri dana prije termina jer kao da se ne mučim).
Uglavnom kako je Vida silno htjela van, a ja se nisam dovoljno otvorila nakon što su me spojili na drip, doslovce me je rasturala pa sam imala osjećaj da ću uz bebu poroditi i bubrege. Znam da grozno zvući, ali kao da sam i njih porađala.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2008 7:25:08   
Ruža
Krasno, krasno... Jel vi to nama dajete mogućnost biranja?
Nisam sigurna na koju vrstu bi se pribilježila?
Sva sreća pa imam još vremena, možda se koja blaža varijanta pojavi koja bi nam mogla odgovarati...
Cure u akciju!

(Odgovor članu Iva Piva)
Neposredna veza do poruke: 8
23.7.2008 7:45:42   
BUMBIKA
Ja stvarno neznam s čime bi usporedila tu BOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Meni su isto svašta govorili,boli ovako,onako al nisam si mogla to predoćiti dok nisam doživjela.Jedni kažu bole trudovi,drugi da sam porod i tako...Mene su bolili i trudovi i porod
Cure nikog vi ne slušajte,bit će kako treba biti!Najvažnije da vi ugledate svoju

i sve ćete na TRENUTAK zaboraviti!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
23.7.2008 7:52:24   
troubled
nikad neću zaboraviti pogled svoje mame kad me je došla vidjeti u rodilište dan nakon što sam rodila....
jedan od onih rječitih koji ti se urežu pa ih pamtiš dugo...(i nakon 9 godina)
iščitala sam u njemu - nisam ti ništa htjela reći o boli, sad ti je jasno zbog čega i znam da ne zamjeraš...
a ja sam prva dva dana bila zanesena mišlju kako je prekrasno što sam mama ali kako je ideja o posvajanju vrlo plemenita...
i danas, naravno, mislim da je ideja o posvajanju plemenita...ali ružo i ostale koje tek čeka prvo iskustvo...ne bojim se drugog poroda...
a u prvoj trudnoći sam se hrabrila informacijom koju sam pročitala da najkompliciraniji porod traje maksimalno 24 sata...
da ne znam kako boli, 24 sata ću preživjeti...
a sreća je neopisiva, ni s čim usporediva i vrijedi, vrijedi svake boli....

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 10
23.7.2008 8:37:43   
Florijan Jakov
ne mogu usporediti ni sa čim, bolovi koje sam imala ne mogu se opisati, lai se sa 10000000000000000000000 riječi može opisati sreća koju doživiš kada ugledaš svoje tek rođeno dijete i primiš ga u naručje, tada me ništa više nije bolilo i ne razmišljam o tome, nadam se da niti neću kada ponovo dođem u situaciju da budem trudna i pred porodom

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 11
23.7.2008 9:08:34   
božica
 Mislim da je ok od svake rodilje koja ne kenjka koliko ju je bolilo-
Jer i moje cure zanima sve u detalje kakva je bol i koliko je trajalo
tako je imene sve zzanimalo ali nikada si nisam mogla predočiti tu bol dok ju nisam doživjela-------)Ali je živa istina da bol nestane čim rodiš-jer si sretan što je napokon završilo..........

moram micat RIT ....da budem FIT

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 12
23.7.2008 9:26:39   
ZVRK
evo i koja riječ utjehe za trudnice od mene.porođajni bolovi-šta je to?da li postoje????       kod mene ne-nisu postojali.u dva truda sam rodila Danijela i to je to .ono što je mene zabolilo je to šta mi je morala rukom preko stomaka istisnuti ''ostatke''iz mene i TO JE TO.a onda sam dobila moga  i oba dvoje smo bili sretni.   nemojte se bojati

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti. IPAK,vrijedi se potruditi! ZVRK

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 13
23.7.2008 9:36:25   
Ruža
Zvrkić mislim da sam upravo odlučila koja mi priča najviše odgovara!  Prodano, bez rezervacije, plaćam kešom!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
23.7.2008 9:42:37   
ZVRK

slušaj(čuj) samo ono što tebi paše

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti. IPAK,vrijedi se potruditi! ZVRK

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 15
23.7.2008 9:48:49   
BUMBIKA
Joj,cure ja nisam dobila svog  kad sam rodila!!!
Meni su ga samo pokazali i izvagali,izmjerili,umotali i odnjeli da se nisam ni snašla!!!
Malo je bio poljubičastio i glavica mu je malo bila izdužena jer se napatio malo,morala sam puno puta tiskati da bi izašao pa valjda zato!A i tati ga nisu dali da uzme,samo da ga vidi(a od dosta sam ih čula da bebe daju i tati da ih malo drže)

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
23.7.2008 12:28:13   
maja
Kod mene to nije bila strašna bol

Ajmo ozbiljno, pošto me je sve boljelo odozada kad sam se porađala imala sam osjećaj ko da kakam tvrdo(X10)
Znam da nije baš neka lijepa usporedba, ali znate ono blaženo stanje kad se napokon pokakate

NOA - 07.03.2008.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 17
23.7.2008 12:38:55   
Dora04
Ja nemam ono tipično iskustvo s "porođajnim bolovima" jer sam rodila nakon par pravih trudova koje sam odmah kad sam dobila moje zlato na prsa zaboravila.
Meni osobno je bilo gore šivanje, rekla sam doktore ma pustite, ne trebate mi šivati, a on je rekao a što bi mi rekao vaš muž.
Možete misliti na što je to ličilo.  

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 18
23.7.2008 13:57:27   
koka
Trebali bi druge bolove uspoređivati s trudovima . Boli, boli,boli imala sam osječaj da mi Mila izlazi na guzu vani ., al sve to prođe. Žene već tisučljećima rađaju i da je takva bol nebi više rađale, al evo i danas se rađaju djeca i sutra će. Kad ih ugledaš nema lijepšeg trenutka. Tokom poroda sam govorila MM da ako idemo na treće da ćemo ga posvojiti , al evo nakon 20dana opet bi ostala trudna

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 19
23.7.2008 14:44:10   
lilivana
E drage moje, kako sam se samo lijepo i od srca nasmijala! Divne ste, najbolje na svijetu. Jedva čekam da ponovno ostanem trudna! Uz vas i vaše doživljaje, sve je još ljepše! Volim vas sve! Iako još malo moramo pričekat s drugom bebicom (neki dan mi zlo bilo, a veli muž "možda si trudna") Ne, nisam još, al već zamišljam kako ću vam reć kad ostanem trudna.    

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 20
23.7.2008 14:51:21   
piggy
ja nisam imala strasne bolove i u trecem trudu sam rodila,meni je isto najgore bilo sivanje ali sve to brzo zaboravis,jedva cekam drugu trudnocu te se nadam da ce bolje proci nego prva.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 21
23.7.2008 16:17:20   
tonkica
Meni trudovi nisu bili tako srašni. Nisu me boljela križa, nego samo trbuh, i to mi je bila bol kao kad trebam dobit mengu. Drip me nije bolio, a kad sam rađala imala sam feeling isto kao kad moram kakat.  Maja je to dobro opisala.
Al sam isti tren kad sam vidjela malog anđela, kad su mi ju privili na prsa, sve zaboravila. Istina, još mi je prerano za drugo, ali nije bilo tako strašno. Ponovit ću to opet kad se malo više oporavim.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 22
23.7.2008 16:19:49   
piggy
koka gdje si ti rodila u kojoj bolnici?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 23
23.7.2008 23:17:31   
Iva Piva
IZVORNA PORUKA: tonkica

Al sam isti tren kad sam vidjela malog anđela, kad su mi ju privili na prsa, sve zaboravila.

Drago mi je da je večini bilo kao Tonkici, ali mene je taj zaborav jako kratko držao - samo onoliko koliko smo se gledale nakon poroda u rađaoni. A onda je ponovno sve se vratilo

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 24
23.7.2008 23:26:06   
tiha
IZVORNA PORUKA: tonkica

Meni trudovi nisu bili tako srašni. Nisu me boljela križa, nego samo trbuh, i to mi je bila bol kao kad trebam dobit mengu. Drip me nije bolio, a kad sam rađala imala sam feeling isto kao kad moram kakat.  Maja je to dobro opisala.
Al sam isti tren kad sam vidjela malog anđela, kad su mi ju privili na prsa, sve zaboravila.

potpisujem

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar ovulacije

Kalendar ovulacije
Utvrdite kada ćete imati sljedeću ovulaciju i povećajte šanse zatrudnjivanja.
Kalendar ovulacije

Anketa

porođaj
za koju ste vrstu poroda?