Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krema za guzu
13.11.2007 20:16:58   
katica
Koja zaštitna krema za guzu je po vašim iskustvima najbolja t.j. koju vi koristite za vašu bebu i kako ste zadovoljni s njom? Izbor je velik i ne znam koju kupiti...

Hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krema za guzu
13.11.2007 20:58:53   
IRIS
ja nikada nisam koristila kremu za guzu i nikada nije bila niti crvena  !Kupim fine papirnate gazice (npr.od tosame) i malo tople vode.Za vani koristim vlažne maramice.Moje pravilo je što manje kozmetike manje problema pogotovo kod manje djece.

(Odgovor članu katica)
Neposredna veza do poruke: 2
13.11.2007 22:00:28   
mirna
Mi od početka koristimo niveu baby i jako smo zadovoljni.

(Odgovor članu IRIS)
Neposredna veza do poruke: 3
13.11.2007 22:07:19   
Tata
Mi koristimo Bubchen. ne mogu vjerovati da se mogu pelene koristiti bez kreme??
pa koža ima direktni kontakt s kakicom a i znoji se u peleni???

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
14.11.2007 8:10:05   
IRIS
Bit je u tome da su to male bebe koje ionako često presvlačiš .Kod mene je bar tako i to je provjereno na sve 4 moje bebe.

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 5
14.11.2007 15:56:59   
klarinet
Ja koristim Bepanthen kremu i jako sam zadovoljna njome.

(Odgovor članu katica)
Neposredna veza do poruke: 6
18.11.2007 21:51:26   
Mamica
Ja sam za obadva od početka koristila bubchen i do sada nije bilo potrebe da ju mjenjam za neku drugu, osim kada je guza upaljena. onda mažem još sa canestenom.

Always look on the bright side of life:)

(Odgovor članu klarinet)
Neposredna veza do poruke: 7
22.11.2007 13:49:04   
Brunina mama
Meni je patronažna rekla da ga ne moram mazati jer nema potrebe i da koža ne može disati,Novorođena beba koja sisa mislim da nema nagrizajuću stolicu i mokraću.A i svako malo mu/joj se treba mjenjati pelena tako da je uvijek čist/a.Ali kad počne jesti druge stvari onda se treba mazati,jer se mijenja sastav mokraće i stolice.

(Odgovor članu Mamica)
Neposredna veza do poruke: 8
22.11.2007 20:58:33   
mirna
100 patronažnih 100 savjeta. meni je patronažna od početka savjetovala mazati guzu, a čistiti samo sa toplom vodom i vatom.

(Odgovor članu Brunina mama)
Neposredna veza do poruke: 9
23.1.2008 13:14:48   
aneris
Sa Princezom je bila kombinacija JGL- kreme za guzu i mlijeko Bubchen (nazizmjenično - češće mlijeko), niti jednom nije bilo upaljena, a sa Mišićem koristim istu kremu i mlijeko Babylove, a često i ništa- jer se mrzi presvlačiti pa VRIŠTI iz sveg glasa, a se trudim što prije zatvoriti pelenu i onda se smiri.

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mali Miš 27.12.2007.
Princeza 22.07.2001.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 10
29.8.2008 7:34:48   
mlada mama
ja ti koristim onu iz ljekarne sto oni sami prave s bademovim uljem od prvoga dana guza mu je kao lice.

(Odgovor članu aneris)
Neposredna veza do poruke: 11
29.8.2008 10:17:04   
sanjarica
bedem i samo badem

Dobro je kad u zivotu za nesto se boris,rukama stvoris.Dobro je kad u zivotu,nekoga volis neko te voli..Dobro je kad u zivotu nekoga slutis,neko te sluti,ali je najbolje kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 12
2.9.2008 15:10:40   
sanna
Dok je nosila pelene, bademova krema, a sada kad smo se riješili pelenica, koristim povremeno bepanthen. 

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 13
5.9.2008 10:46:13   
irina

Moja malecka broji sitno, tek nam jutros osvanuo 10 dan zajednička druženja, i guzu od samog početka mažemo dječjom čeličevom kremom (u bolnici je najprvo koristili, meni preporuka da kupim, za sad odlična se pokazala nam ta kremica)

(Odgovor članu katica)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Trudnički kalendar

Trudnički kalendar
Ako vas zanima što se događa s vašim tijelom, kako se dijete razvija i raste te o čemu razmišljaju budući očevi, čitajte dalje!
Trudnički kalendar

Anketa

porođaj
za koju ste vrstu poroda?